Johanne er fysioterapeut og veileder fysioterapistudentene i kompetansebaserte læreplaner og samarbeider tett med Saxion University i Nederland. I tillegg til undervisning, har hun ansvar for oppdatering og organisering av fag på Qybele.

Bakgrunn

Johanne er utdannet fysioterapeut ved Bjørknes Høyskole og Saxion University of Applied Sciences. Hun har også fullført et kurs i barnefysioterapi ved Avans University of Applied Sciences i Nederland. Hun underviser i fysioteknikk, massasje og Studyteam Meetings, samt forbereder studentene til videre utdanning i Nederland. Johanne er også fagadministrator på fysioterapistudiet og har undervist fysioterapistudenter på Bjørknes Høyskole siden høsten 2015. Ved siden av jobber hun som fysioterapeut på en klinikk i Oslo, og har tidligere jobbet i Oslo kommune.