Johanne underviser på Fysioterapistudiet ved Bjørknes Høyskole i flere fag, og er ansvarlig for faglig innhold og læremidler på læringsplattformen Qybele, samt veiledning og oppfølging av studentene.

Portrett av Johanne Fredrikke Berg foreleser og fagadministrator på fysioterapi Undervisning og veiledningsområder

Veileder og foreleser i Study Team Meetings, som er undervisning i grupper og en kombinasjon av praktisk arbeid og teoretisk kunnskap. Underviser også i massasje og fysioteknikk, som er praktiske fag med relevant tilknyttet teori, for å oppnå yrkesrettet kompetanse. Veileder studentene i evalueringsformer og ulike prosjekter gjennom året. Johanne har i tillegg ansvar for læringsplattformen Qybele og Blackboard (for Saxion University of Applied Sciences, Nederland).

Bakgrunn

Johanne er utdannet fysioterapeut fra Bjørknes Høyskole/ Saxion University of Applied Sciences. Hun fullførte også en fordypning i barnefysioterapi ved Breda University of Applied Sciences og har jobbet som fysioterapeut ved en barneskole i Costa Rica. Johanne har jobbet i Rælingen kommune, Oslo Kommune og privat praksis i Oslo de siste årene. Hun jobber nå med barn ved siden av jobben på Bjørknes Høyskole og har gjennomført et gravidtreningskurs for terapeuter.