I desember 2014 er jeg i mitt tredje av fire år som kiropraktorstudent i Wales. Da jeg gikk medisin grunnfag på Bjørknes Høyskole og lurte på hva jeg skulle gjøre videre vurderte jeg alle faktorer opp og ned I mente og landet til slutt på kiropraktikk. Dette er det smarteste valget jeg har gjort! Kiropraktikk er en studieretning som krever dedikasjon til studiene og kravene er høye. Likevel er det slik at går man inn for det og legger ned det arbeidet som kreves så blir man belønnet, for dette er virkelig gøy og spennende. Vi blir flere og flere nordmenn her borte og sammen med alle de andre studentene som kommer fra hele verden, skaper dette et veldig bra og trivelig studentmiljø. Wales er et sted som jeg ikke hadde så mye forhold til før jeg dro. Likevel er dette et sted jeg har lært å kjenne og like meg i. Cardiff by er en flott by med gode muligheter for det meste og med kort vei til London med tog, har man alle verdens muligheter. Universitetet ligger 20-25 min med tog fra Cardiff og de fleste av oss bor på eller rundt universitetet. Bostandarden er ikke like god som i Norge men dette er noe man vender seg til og etter noen år her tenker jeg ikke noe lenger på det! Bjørknes Høyskole og medisin grunnfag var et fantastisk springbrett på veien mot kiropraktorstudiene her i Wales. Kunnskapen jeg fikk her sitter ennå i hodet og er god hjelp med videre studier og i karrieren. Vi fikk også veldig god hjelp med søknaden og den prosessen. Vurderer du kiropraktikk? University of South Wales er et utmerket alternativ med godt studiemiljø og gode muligheter for å lykkes.