Nå har jeg gått noen måneder på Bjørknes Høyskole, og kunne ikke ha vært mer fornøyd. Før studieåret startet var jeg innstilt på at dette året med medisin grunnfag kommer til å bli utrolig tøft og lite gøy, men likevel et fantastisk grunnlag for videre studier innen ernæring. Innstillingen min om at det ikke skulle være gøy forsvant veldig kjapt, og det tok ikke mange uker før jeg hadde glemt at det er ernæring og ikke medisin jeg hadde tenkt å studere. Medisin grunnfag er et utrolig interessant og spennende fag, og med de motiverte og engasjerte foreleserne vi har er det ikke en dag på høyskolen jeg vil gå glipp av! Dette studiet er perfekt for alle som tenker seg en fremtid innen helsefag, men også for de som bare har lyst til å lære mer om hvordan kroppen er bygd opp og fungerer. Jeg kan absolutt anbefale Bjørknes Høyskole og medisin grunnfag på det sterkeste. Det er supert at være student her!