I anledning immatrikulering av førsteårs-medisinstudentene ved 1+5 medisinutdanningen Oslo-Slovakia inviterte ambassadøren ved den slovakiske ambassaden til en høytidelige seremoni. Kronprins Haakon mottok samtidig Comenius University's høyeste utmerkelse. Hoffsjefen tok i mot og var til stede ved den høytidelige anledningen.

Den slovakiske ambassadøren var vertskap for seremonien, der førsteårsstudentene på medisinutdanningen 1+5 Oslo-Slovakia ble immatrikulert ved universitetet. Studentene tar det første året av medisinutdanningen i Oslo, og fem år ved Comenius University’s medisinske fakultet i Martin, Slovakia. Medisinutdanningen er et samarbeid mellom Comenius University, det matematisk-naturfagvitenskapelige fakultet ved  Universitetet i Oslo (UiO), og Bjørknes Høyskole.

Kronprins Haakon mottok Comenius University’s høyeste utmerkelse

Dekan ved Comenius University Jan Denko overrakte Comenius University’s høyeste utmerkelse til Kronprins Haakon. Hoffsjefen tok i mot utmerkelsen på vegne av kronprinsen og var til stede ved den høytidelige anledningen.