I anledning immatrikulering av førsteårs-medisinstudentene ved 1+5 medisinutdanningen Oslo-Slovakia inviterte ambassadøren ved den slovakiske ambassaden til en høytidelige seremoni. Kronprins Haakon mottok samtidig Comenius University's høyeste utmerkelse. Hoffsjefen tok i mot og var til stede ved den høytidelige anledningen.

Den slovakiske ambassadøren var vertskap for seremonien, der førsteårsstudentene på medisinutdanningen 1+5 Oslo-Slovakia ble immatrikulert ved universitetet. Studentene tar det første året av medisinutdanningen i Oslo, og fem år ved Comenius University’s medisinske fakultet i Martin, Slovakia. Medisinutdanningen er et samarbeid mellom Comenius University, det matematisk-naturfagvitenskapelige fakultet ved  Universitetet i Oslo (UiO), og Bjørknes Høyskole.

Kronprins Haakon mottok Comenius University’s høyeste utmerkelse

Dekan ved Comenius University Jan Denko overrakte Comenius University’s høyeste utmerkelse til Kronprins Haakon. Hoffsjefen tok i mot utmerkelsen på vegne av kronprinsen og var til stede ved den høytidelige anledningen.

 

 

 

Comenius University DekanUtmerkelse til Kronprins Haakon fra Comenius UniversityImmatrikulering ved den Slovakiske ambassadeMedisinstudenter Comenius UniversityMedisinstudenter immatrikuleres på Comenius University