Jeg synes at Bjørknes Høyskole har vært over all forventning for meg. Høyskolen og undervisningen er profesjonelt drevet, og det er et veldig bra studentmiljø. Ulikt andre store institusjoner der man er en gjeng med studenter, blir den enkelte mer sett og hørt på Bjørknes Høyskole. Foreleserne jeg har innenfor psykologi er veldig engasjerte og hyggelige. De er utdannet psykologer, noe som vises under forelesningene. Forelesningene er også ofte kreativt formet, noe som gjør at det blir mer spennende og lærerikt. Det er veldig enkelt å komme i kontakt med foreleser hvis det skulle være noe, både gjennom internett eller ved å banke på døra til kontoret deres. Høyskolen har også en veldig bra beliggenhet da den ikke ligger så veldig langt sentrum, og 37-bussen går veldig ofte.