I Norge er søknadsfristen 15. april godt etablert for deg som skal søke høyere utdanning. Men det er ikke for sent å sikre seg studieplass til høsten -på Bjørknes Høyskole tar vi fortsatt i mot søknaden din

Må jeg forholde meg til 15. april da?

Dersom du søker studieplass gjennom Samornda Opptak må du det. Mange private høyskoler, som Bjørknes Høyskole, behandler søknader lokalt og derfor søker du direkte til oss. Vi har to lukkede studieprogram (plassbegrensning) innen fysioterapi og profesjonsutdanning i medisin. For disse studieprogrammene går førsteopptaket 15. april, deretter er det jevnlige opptak helt frem til studiestart på eventuelle ledige plasser. For alle andre studieprogram kan du søke når som helst -og søknadene behandles fortløpende. For våre nettstudier kan du søke hele året!

Hva kan jeg studere på Bjørknes Høyskole?

Årsstudier

• Medisin grunnfag
  • Psykologi
  • Freds- og konfliktsstudier

Bachelorgrader/profesjonsutdanninger

• Anvendt psykologi
  • Ernæring
  • Freds- og konfliktstudier
  • Fysioterapiutdanning
  • Kiropraktikkstudier
  • Medisinstudier

Studier i utlandet

• Medisin, tannlege og veterinærstudier i Sentral-Europa
  • Bachelor- og masterstudier samt study abroad i bla Australia & USA

Nettstudier

• Medisin grunnfag
  • Årsstudium i psykologi
  • Bachelor i anvendt psykologi
  • Bachelor i ernæringsfysiologi

Jeg er klar til å søke!

Når får jeg svar på søknaden min?

Så fort du har søkt vil du få en kvittering på e-post om at søknaden din er mottatt. Deretter tar det noen arbeidsdager før du får svar på søknaden din -også dette per e-post. Det kan ta noe lengre tid om du har søkt våre lukkede studieprogram fysioterapi eller medisinutdanning.

Jeg vil søke med en gang!

Jeg vil vite mer om opptakskrav, søkandsfrister med mer

Jeg vil bestille gratis studierådgivning på høyskolen eller over telefon

Jeg trenger informasjon om Lånekassen?

Jeg trenger mer info om Samordna opptak?