« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vold i nære relasjoner

februar 19 kl. 17:00 - 19:00

250kr

Dato:
februar 19
Kostnad:
250kr
Kategori for Arrangement:

Bjørknes Høyskole
Telefon:
E-post:
info@bhioslo.no
Hjemmeside:

Bjørknes Høyskole
Lovisenbergsgata 13
OSLO, Norge 0456 Norge
+ Google-kart
Telefon:
Hjemmeside:

Om kurskvelden “vold i nære relasjoner”

Vold i nære relasjoner er blant det mest skadelige barn og unge kan oppleve.  Å vokse opp i voldelige hjem kan føre til sårbarhet og usikkerhet hos barnet samt forårsake psykiske plager senere i livet. Denne kvelden skal vi snakke om hva vold er, hvordan den på virker og hva man kan gjøre dersom man oppdager at et barn utsettes for vold. Tilnærmingen bygger på teori og erfaring hentet fra Alternativ til Vold som er ledende på voldsbehandling i Nord-Europa, samt utviklings- og traumepsykologi.

Bjørknes Høyskole inviterer til 4 kurs med psykolog Jan Mossige og Elisabeth Reinertsen:

• 05. februar: Språklig utvikling i barnehage og tidlig skolealder
  • 12. februar: Psykisk helse i  i barnehage og tidlig skolealder
  • 19. februar: Vold i nære relasjoner
  • 5. mars: Språkvansker  i barnehage og tidlig skolealder

Kursene koster 250 per stykk eller alle fire for 800 kr.  Det er 30 plasser per kurs. Pengene går uavkortet til #BHsolidaritet som støtter Flyktninghjelpens arbeid for barn og utdanning. Betaling skjer via VIPPS til 10203 og kvittering vises ved registrering.

Det serveres kaffe og frukt/nøtter.

• Du kan velge en, noen eller alle kurskveldene. Kursene koster 250 kr per stykk eller alle for 800 kr. Pengene går uavkortet til Bjørknes Høyskoles solidaritetsprosjekt i samarbeid med Flyktninghjelpen. Alle kurs foregår mellom kl 17-19 på Bjørknes Høyskole i Oslo. Vi serverer kaffe/frukt/nøtter.
    (Kryss gjerne av flere valg)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Trist jente sitter på gulvet og skjuler ansiktet sitt