« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Språkvansker for barn i skole og barnehage

mars 5 kl. 17:00 - 19:00

250kr

Dato:
mars 5
Kostnad:
250kr
Kategori for Arrangement:

Bjørknes Høyskole
Lovisenbergsgata 13
OSLO, Norge 0456 Norge
+ Google-kart
Telefon:
Hjemmeside:

Godt og vel 10 prosent av alle barn har språklige utfordringer. Nesten halvparten av disse får såpass store problemer at det er riktig å snakke om språkvansker. Språkvansker kan føre til alvorlige problemer som varer livet ut. Derfor er det viktig å fange opp språklige utfordringer så tidlig som mulig – og håndtere disse riktig.

Vi ser nærmere på enkle, og samtidig presise måter, å gå frem på for å fange opp språklige utfordringer i barnehage og skole. Vi gjennomgår et observasjonsskjema som passer i barnehagen; «Å by barnet opp til dans». Vi gjennomgår også observasjonsskjemaet «20 spørsmål om språkferdigheter», som fanger opp utfordringer i skolealder.
Sist, men ikke minst, ser vi på hvordan språklige utfordringer/språkvansker kan håndteres i barnehage og skole.

Bjørknes Høyskole inviterer til 4 kurs med psykolog Jan Mossige og Elisabeth Reinertsen:

• 05. februar: Språklig utvikling i barnehage og tidlig skolealder
  • 12. februar: Psykisk helse i  i barnehage og tidlig skolealder
  • 19. februar: Vold i nære relasjoner
  • 5. mars: Språkvansker  i barnehage og tidlig skolealder

Kursene koster 250 per stykk eller alle fire for 800 kr.  Det er 30 plasser per kurs. Pengene går uavkortet til #BHsolidaritet som støtter Flyktninghjelpens arbeid for barn og utdanning. Betaling skjer via VIPPS til 10203 og kvittering vises ved registrering.

Det serveres kaffe og frukt/nøtter.

• Du kan velge en, noen eller alle kurskveldene. Kursene koster 250 kr per stykk eller alle for 800 kr. Pengene går uavkortet til Bjørknes Høyskoles solidaritetsprosjekt i samarbeid med Flyktninghjelpen. Alle kurs foregår mellom kl 17-19 på Bjørknes Høyskole i Oslo. Vi serverer kaffe/frukt/nøtter.
    (Kryss gjerne av flere valg)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
en skolejente ser bekymret i kamera fra pulten sin