« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Språkutvikling for barn i skole og barnehage

februar 5 kl. 17:00 - 19:00

250NOK

Dato:
februar 5
Kostnad:
250NOK
Kategori for Arrangement:

Bjørknes Høyskole
Telefon:
E-post:
info@bhioslo.no
Hjemmeside:

Barn er «født som dialogpartnere». Vi ser på dialogens betydning for den tidlige språkutviklingen da barnet i rivende tempo tilegner seg 1400 ord før det fyller fem år – og samtidig anvender ganske avanserte grammatikalske ferdigheter. Vi ser videre på språktilegnelsen i tidlig skolealder – blant annet av skriftspråket – og på sammenhengen mellom lese/skriveferdigheter og dialog-kompetanse.

Bjørknes Høyskole inviterer til 4 kurs med psykolog Jan Mossige og Elisabeth Reinertsen:

• 05. februar: Språklig utvikling i barnehage og tidlig skolealder
  • 12. februar: Psykisk helse i  i barnehage og tidlig skolealder
  • 19. februar: Vold i nære relasjoner
  • 5. mars: Språkvansker  i barnehage og tidlig skolealder

Kursene koster 250 per stykk eller alle fire for 800 kr.  Det er 30 plasser per kurs. Pengene går uavkortet til #BHsolidaritet som støtter Flyktninghjelpens arbeid for barn og utdanning. Betaling skjer via VIPPS til 10203 og kvittering vises ved registrering.

Det serveres kaffe og frukt/nøtter.

En gruppe barn i barnehagealder har det gøy ute