« Alle Arrangementer

Seminar om psykisk helse i skole og barnehage

november 29 kl. 09:00 - 15:00

400NOK-600NOK

Arrangement navigasjon

Dato:
november 29
Kostnad:
400NOK-600NOK
Kategori for Arrangement:

Lovisenbergsgata 13
OSLO, Norge 0456 Norge
+ Google-kart
Telefon:
Hjemmeside:

Om seminaret psykisk helse i skole og barnehage

Psykisk helse i barnehage og skole er et høyaktuelt tema som engasjerer mange, og psykologisk på kunnskap er både nyttig, etterlengtet og spennende for de som jobber tett på barn og unge. Skole og barnehage er de viktigste forebyggingsarenaene for barn og unge, og i tillegg til hjemmet står disse arenaene helt sentralt i å danne grunnlaget for en god psykisk helse. Denne seminardagen vil ha fokus på hva psykisk helse er og hvordan vi kan påvirke denne gjennom arbeid i skole og barnehage. Seminardagen vil omhandle temaer som:

• Psykisk helse
  • Hva som har helsefremmende og sykdomsforebyggende effekt.
  • Språkvansker og hvordan håndtere disse
  • Språktilegnelse
  • Vold nære relasjoner
  • Mobbing

Hvem kan komme på seminar om psykisk helse?

Seminardagen egner seg spesielt for de som jobber tett på barn og unge. Målgruppen er bla. ansatte i barnehage og skole og andre med interesse for feltet.

Hvem møter du?

Seminaret ledes av psykologene Jan Mossige og Elisabeth Reinertsen som begge underviser på bachelorgraden i psykologi og i emnet«psykisk helse i skolen”.

Hva koster det?

Prisen er 400 kr for påmelding før 1.juni og 600 kr for senere påmelding. Prisen inkluderer kaffe/frukt og enkel lunsj. Registrering starter kl 08:30.

Påmelding

• Den e-postadressen du ønsker at vi skal bekrefte påmeldingen til og kommunisere med deg på i forkant av seminaret
  • (dersom feks. arbeidsgiver skal betale)
    (flere valg er mulige)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Nærbilde av trist gutt som gråter