Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kick-off av Karriereuka 2020

mars 2 kl. 11:40 - 12:45

Detaljer

Dato:
mars 2
Tid
11:40 - 12:45
Hendelse Kategori:

Arrangør

Bjørknes Høyskole
Telefon:
23233820
Epost:
info@bhioslo.no
Hjemmeside:
https://bjorkneshoyskole.no/

Sted

Bjørknes Høyskole
Lovisenbergsgata 13
OSLO, Norge 0456 Norge
+ Google Map
Telefon:
23233820
Hjemmeside:
https://bjorkneshoyskole.no/

STED: Loftet, 3. etasje ved hovedinngangen til Bjørknes Høyskole

Offisiell åpning av karriereuka ved rektor Cia Dunstrøm

Karriereveileder Elaine Bloom smiler ved en flip overForedrag: «Hvis du kunne velge» med Elaine Bloom
I dette foredraget vil du få innsikt i noe som du kan ta med deg resten av livet når det kommer til å velge den karriereveien som er riktig og viktig for deg. Hvordan påvirkes vi av vårt eget tankesett? Hvordan henger karrierevalg sammen med de andre arenaene i livet? Ikke minst vil du få kjennskap til en unik modell som du vil kunne benytte deg av for å øke både bevissthet og selvinnsikt når du står overfor endringer, hvor det er behov for å sortere tanker, følelser, valg og handlinger på din karrierereise.

Om Elaine Bloom:
Elaine Bloom er en anerkjent karriereveileder, og en ettertraktet Coach, konferansier og foredragsholder. Hun er gründer og sosial entreprenør, og driver selskapet elainebloom.no. I tillegg har hun egen podcast som heter «Karriereveiledning med Elaine», og hun bidratt til to sesonger av serien «Karriereveilederen» som finnes på NRK Nett TV.
Elaine er utdannet pedagog fra Universitetet i Oslo, sertifisert NLP Leader Master Coach, og har tatt flere executive fag ved Handelshøgskolen BI som kompetanseledelse og læringskultur. Coaching, mentoring og positiv psykologi. Executive coaching og team coaching. Hun holder nå også på med masterstudie i Karriereveiledning ved Universitetet i Drammen.
Elaine har tidligere jobbet som både fagansvarlig leder og avdelingsleder i en av Norges største arbeidsmarkedsbedrifter med ansvar for alle gruppeorienterte karriereveiledningsprogram i offentlig sektor. Elaine har solid og bred erfaring også fra sektor, og hun har jobbet med flere tusen mennesker fra over 55 land med i aldersspennet fra 18 – 65 år, både individuelt og i grupper, både inn Norge og i utlandet.

plakat med teksten kick off karriereuka