« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Åpen dag 7. mars

7. mars 2019 kl. 10:00 - 18:00

Dato:
7. mars 2019
Kostnad:
Hendelse Kategori:

Bjørknes Høyskole
Telefon:
Epost:
info@bhioslo.no

Bjørknes Høyskole
Lovisenbergsgata 13
OSLO, Norge 0456 Norge
Telefon:
Hjemmeside:

Velkommen til åpen dag 7. mars kl 10-18!

Lurer du på hva du skal studere? Bli kjent med Bjørknes Høyskole og våre studietilbud gjennom foredrag, omvisning og infomøter på åpen dag 7. mars.  Vi har servering og program hele dagen og du kan komme alene eller sammen med venner eller foreldre. Vi inviterer deg til å bli med oss hele dagen eller plukke ut høydepunkter fra programmet.  Velkommen til oss!

Dagsprogram
Hele dagen hjelper vi deg med å skanne vitnemål eller kopiere med rett kopi. Vi hjelpe deg å søke studieplass og støtte fra lånekassen. Du får møte studenter, rådgivere, forelesere og vår egen karriererådgiver.

Kl. 10 Morgenstrekk med frukt og grønn te. Med yogainstruktør

Kl. 10-12 Morgenkaffe med studierådgiver. Vi byr på ferske boller!

Kl. 12-15 Lunsjprat med studierådgiver. Vi serverer kyllingpølser!

Kl. 15-18 Kaffepause med studierådgiver. Vi serverer fortsatt pølser og brus!

Kl. 16 Twenty minute work out: Test studentenes gratis treningstilbud! Med instruktør

Kl. 10-18 Møt studentambassadørene!

Kl. 10-18 Diverse miniforelesninger (se under)

Kl. 10-18 Hver time: Korte infomøter om dine studievalg (psykologi, medisinstudier, fysioterapi, medisin grunnfag, ernæring, kiropraktikk, internasjonale studier, freds- og konfliktstudier ++)

Forelesningsprogram*

Kl. 10:30 Førstehjelp: Hvordan oppdager du hjerneslag og hva gjør du?

Kl. 11 Hva er  1+5 medisinstudier og hvordan søker jeg?

Kl. 11 Psykologistudier; årsstudier og bachelor, hva lærer jeg og hva kan jeg bruke det til?

Kl. 11:30 Karriererådgiver: Gjør deg karriereklar. Tips og triks

Kl. 12 Hvordan er det å være student på Bjørknes Høyskole? Studentambassadørene forteller

Kl. 12:30 Psykologien som detektiv: Å følge små spor frem til et stort problem

Kl. 13 Trening og kosthold: er vanlig mat bra nok?

Kl. 13:30 Førstehjelp: Hvordan oppdager du hjerneslag og hva gjør du?

Kl. 13:30  Hvordan skal vi redde verden?

Kl. 14: Hva gjør egentlig en fysioterapeut?

Kl. 14: Conflict is inevitable; violence is not. How we  can make the 21st century the most peaceful ever? Inkl samtale med tidl statsminister Kjell Magne Bondevik

Kl. 14:30 Karriererådgiver: Gjør deg karriereklar. Tips og triks

Kl. 15  Psykologien som detektiv: Å følge små spor frem til et stort problem

Kl. 15:30 Trening og kosthold: er vanlig mat bra nok?

Kl. 15:30 Hvordan er det å være student på Bjørknes Høyskole? Studentambassadørene forteller

Kl. 16:30 Hva gjør egentlig en fysioterapeut? Praktisk miniforelesning og omvisning i fysiorommet

Kl. 17 Hvordan skal vi redde verden?

Kl. 17 Hva er  1+5 medisinstudier og hvordan søker jeg?

Kl. 17 Psykologistudier; årsstudier og bachelor, hva lærer jeg og hva kan jeg bruke det til?

Kl. 17:30 Korte infomøter om dine studievalg

Kl. 18 Åpen dag er ferdig

(…men hver tirsdag og torsdag kl 13-15 kan du møte rådgiverne for en studiesamtale. De byr alltid på kaffe og en sjokoladebit! Fredager kl 13-15 får du alltid omvisning og lett servering)

*Vi tar forbehold om justeringer i programmet

Om miniforelesningene i programmet:

Gjør deg karriereklar! Tips og triks med karriererådgiver
Etter endt utdanning står arbeidslivet for tur. Det er mye du kan gjøre mens du studerer for å gi deg selv et karrierefortrinn etter endt utdanning.
Karriererådgiver Maria Gulseth Roaas gir deg tipsene, og informerer om tilbudene ved Bjørknes Høyskole som hjelper deg til å bli karriereklar!

Trening og kosthold: er vanlig mat bra nok?
Hva bør man spise for å få mest ut av treningen? Holder det med vanlig mat eller bør man bruke tilskudd, barer og shakes?
Førsteamanuensis Kristin Lundanes Jonvik med doktorgrad i idrettsernæring forteller om hvordan riktig kosthold kan optimalisere effektene av trening og gir tips til ernæring før, under og etter trening.

Psykologien som detektiv: Å følge små spor frem til et stort problem
Språk er nøkkelen for å klare seg gjennom skole og utdanning! Språkvansker påvirker både adferd og læring og mye kan oppdages tidlig dersom de som jobber med barna vet hvilke tegn de skal se etter.
Psykolog og høyskolelektor Jan Mossige forklarer!

Førstehjelp: hvordan oppdager du hjerneslag og hva gjør du?
Hva gjør du hvis naboen din plutselig ikke kan uttale navnet sitt? Hvis bestefar plutselig sjangler eller hvis tantes ansikt plutselig er skjevt? Når noen får hjerneslag er tiden knapp, men får pasienten riktig hjelp i tide kan det gå veldig bra.
Lege, forsker og høyskolelektor Einar S. Nordèn lærer deg det du må vite om hjerneslag

Hva gjør egentlig en fysioterapeut?
En fysioterapeut jobber tett med mennesker, men visste du hvor mange ulike pasientgrupper en fysioterapeut kan hjelpe? Og hvordan ser egentlig arbeidsdagen til en fysioterapeut ut?
Fysioterapeut og høyskolelektor Johanne Berg tar deg med på et praktisk forelesning med omvisning i fysio-klasserommet

Hvordan skal vi redde verden?
 Er du interessert i verden utenfor Norges grenser og tror du at voldelige konflikter kan løses? Og hvem kan egentlig bryte menneskerettigheter?
Høyskolelektor Bjørnar Østby forteller om hva som egentlig ligger i begreper som fred, krig, konflikt og vold, og om det finnes regler i krig.

Conflict is inevitable; violence is not. How we can make the 21st century the most peaceful ever?
Foredrag ved Shamil Idriss, President og CEO ved Search for Common Ground. Foredraget etterfølges av en samtale med tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik.

To gode studievenner drikker kaffe sammen og ser i kamera