"Alle" ser sjakk på TV. Nå kan du bli med på å lære og spille sjakk sammen dine studievenner. Sjakk er den mest inkluderende aktiviteten som finnes. Alder, kjønn eller funksjonshemming spiller ingen rolle. Bare gode og dårlige trekk. Men la ikke det avskrekke deg! Målet med sjakk på Bjørknes Høyskole er at alle skal ha det morsomt, men også bli bedre i sjakk. Både ferske spillere og de som har spilt timevis på nett, er velkomne.

Hver kveld vil starte med litt undervisning, før vi går over til sjakkspilling. Her vil vi spille både lynsjakk- og hurtigsjakk, men også helt andre varianter av sjakk, som sjokksjakk. Alle kveldene er lagt opp til å være drop-inn-vennlige. Kan du bare være med én gang? Supert at du kommer den gangen du kan! Blir du med alle gangene, enda bedre. Da vil du også kanskje bli med i kampen om en flott sammenlagtpremie?

Kristoffer Gressli vil lede de fleste kveldene, men med gjesteopptredener fra andre, som Stormesteren Torbjørn Ringdal Hansen, som var Magnus Carlsens første trener.

 

Om instruktøren

Kristoffer Gressli er daglig leder av Sjakkhuset, internasjonal sjakkdommer og jobber for NRK under lyn- og hurtigsjakksendingene. Han er en typisk klubbspiller og holder til daglig til i Sjakklubben Stjernen på Grünerløkka.

 

Tider for Sjakk

Det er sjakk hver tirsdag kl. 1500-1700 ut våren.

 

Bli med når vi starter opp med den nye folkesporten på Bjørknes Høyskole!

Bli medlem av facebookgruppen “Sjakk BHiOslo” for å holde deg oppdatert!