Linjeforeningen for psykologistudentene jobber for et godt felleskap mellom psykologistudentene på tvers av første-, andre- og tredjeklassene. Vi arrangerer både sosiale og faglige arrangementer for medstudentene våre!

Hvorfor skal du være med i linjeforeningen?

Det er viktig å engasjere seg av flere grunner. For det første er det sosialt og du blir bedre kjent med de som studerer det samme som deg. Du kan også være med å bestemme faglige arrangementer, bedre muligheter til å knytte kontakter, erfaring med frivillig arbeid kan være bra å ha på CV når du skal søke jobb etter endt studietid.  Sist, men ikke minst bidrar du til et større fellesskap. Gjennom å engasjere deg i linjeforeningen vil du få en unik mulighet til å påvirke hvordan du vil at din studiehverdag og fremtidig jobb skal se ut.

Hva har vi i linjeforeningen gjort så langt?

Linjeforeningen for psykologistudentene er relativt fersk. Vi jobber stadig med å utvikle oss som forening og er i gang med flere spennende saker som kommer utover høsten og våren. Så langt har vi hatt flere foredrag fra fagpersoner med relevant erfaring fra et bredt spekter inne psykologifeltet, turer for å besøke ELTE (et universitet som tilbyr psykologistudier i Budapest) og sosiale arrangementer som for eksempel sommeravslutning, Halloweenfest og ulike sportslige arrangementer.

Du finner mer informasjon om linjeforeningen på facebooksiden vår

Hvis du lurer på noe mer kan du kontakte oss!

2017/2018

Leder: Ylva Sandvær.