Det vil være midttimeTED cirka annen hver uke i løpet av semesteret. Da holdes det på Loftet tirsdager eller torsdager 12:00-12:30. Det vil komme forelesere og andre fra forskjellige studieretninger som skal prate om noe spennende innen for deres eget fagfelt. Dette er for alle studieretninger, og det er bare å møte opp på Loftet for disse foredragene.

Det er lagt opp til at alle studenter skal ha muligheten til å delta på disse – midttimen på tirsdager/torsdager er 11:45-12:15 og da har du tid til å kjøpe litt mat i kantina før du kommer opp på Loftet for litt midttimeTED!

Oversikt over midttimeTED arrangementer vårsemesteret 2019

Endringer kan skje underveis i semesteret.

Tirsdager og Torsdager 12:00-12:30

Torsdag 31. januar – Johanne P. Vogt som er psykolog skal snakke om “Multisystematisk terapi – en annerledes hverdag”.

Tirsdag 12. februar – Alf Børre Kanten fra psykologi snakker om traumer

Torsdag 14. mars – Anne Kjeldsen fra psykologi skal snakke om forskning om alkohol ved barn/unge.

Tirsdag 9. april – Marit Zinöcker fra ernæring og medisinske emner holder foredrag om “Kan man være en ansvarlig kjøtteter?”

Torsdag 9. mai – Andreas Berg fra psykologi snakker om å jobbe i Akutt-team innen for psykiatrien.

Tirsdag 21. mai – Fredrik Færevaag fra psykologi holder foredrag om påvirkning fra omverden.

Dette har vært tatt opp tidligere studieåret 2018/2019

Tirsdag 15. januar – Marit Zinöcker fra ernæring og medisinske emner holder foredrag om “Matforvirring i media. Hvordan oppstod det?”

Høsten 2018:

Onsdag 5. september – Christopher White & Nadim Khoury fra FK/INT  «Freedom of speech in the University: is there really a problem?»

Onsdag 12. september – Designer Happy holder fashionshow med egen kolleksjon

Onsdag 19. september – Magnar Alain Hauge fra SiO skal snakke om å optimalisere studiehverdagen best mulig.

Onsdag 26. september – Kjetil Tronvoll skal prate om “Eritrea og Etiopia: utfordringer til bærekraftig fred”

Onsdag 10. oktober – Kirkens SOS kommer innom for verdenshelsedag for psykisk helse

Onsdag 24. oktober – Elisabeth Reinertsen fra psykologi skal snakke om “Vold i relasjoner”

Onsdag 31. oktober – Hilde Restad fra FK/INT skal prate om mellomvalget som straks er i USA

Onsdag 7. november – Gaute Dalastøyl Jensen fra DNT Ung kommer å forteller litt om tur og aktivitetstilbud

Onsdag 14. november – Magnar Alain Hauge fra SiO kommer tilbake for å prate om eksamensboost!

Onsdag 21. november – Bernt Hagtvedt fra FK/INT kommer til å prate om Høyrepopulisme vs. fascisme (her er det diskusjon til 13:00)

Onsdag 28. november – Fredrik Svartdal Færevaag fra psykologi skal prate om påvirkning fra omverden

Onsdag 5. desember – Øystein Andersen forteller litt om hvordan det er å være landslagslege for skilandslaget