En av fordelene med å studere ved Bjørknes Høyskole er at foreleserne alltid er tilstede når du trenger de ettersom klassene er betraktelig mindre enn de på universitetet. Det gir meg muligheten til å stille spørsmål som jeg eventuelt ikke kunne få dersom klassene hadde vært større.

Jeg bestemte meg allerede i en tidlig alder at jeg ville studere medisin! Kropp, sykdommer, medisiner og operasjoner virker så spennende. Ikke minst får jeg muligheten til å møte på nye ansikter hverdag. Jeg får muligheten til å bruke kunnskapene mine til å hjelpe andre mennesker! Det har hele tiden vært motivasjonen min gjennom årene.

Jeg trives kjempe godt på Bjørknes høyskole. Jeg vil på det sterkeste anbefale 1+5 studiet hos Bjørknes. En av fordelene med å studere ved Bjørkens er at foreleserne alltid er tilstedet når du trenger de ettersom klassene er betraktelig mindre enn de på universitetet. Det gir meg muligheten til å stille spørsmål som jeg eventuelt ikke kunne få dersom klassene hadde vært større.

Planene videre blir først og fremst å gjennomføre studiet i Slovakia samtidig som jeg jobber innenfor helse bare for å få litt erfaring tidlig i karrieren min.

Hva er ditt beste tips gjennom studietiden?

Mitt beste tips gjennom studietiden er å starte å lese tidlig. Desto tidligere desto bedre. Du vil merke at mestringsnivået er mye bedre når du velger å starte tidligere.