Fadderstyret har selvsagt en plan! Det vil skje forandringer og oppdateringer kanskje helt frem til studiestart, men så lenge du holder av hele uke 35 blir du overhodet ikke påvirket! Fadderstyret sørger for gode priser på mat og drikke der dere skal være og mange av arrangementene inkluderer enkel grillmat. Mer informasjon om uka og endelig program får du ved studiestart, da får du også kjøpt billetter @350 kr

Fadderuka 2015 program
24.august – 30.august

På Instagram kan du finne bilder fra årets og tidligere fadderuker hvis du søker etter @BHfadder

Mandag 24. august

WELCOME!
KL 12:00: Velkommen til høyskolen vår! Møt opp på Loftet og bli med på orientering med fadderne & fadderstyret. Salg av billetter til fadderuka
KL 16:00:Uformelt treff på Uteserveringa i St. Hansparken

Tirsdag 25.  august

BROWN BAG LUNCH
KL 11:45: Ta med matpakka på Loftet, inndeling i faddergrupper. Salg av billetter til fadderuka
KL ??: Faddernes kveld: Din fadder forteller hvor og når dere møtes og hva som skal skje

Onsdag 26.  august

ONSDAGSKAFFE+++
KL12:45: Gratis onsdagskaffe og underholdning på Loftet i midt-timen (12.45-13.00)
KL 20:00: Utetreff på Dattera til Hagen (eller lignende sted)

Torsdag 27. august

KICK-OFF!
KL 14:00: Velkommen til den årlige grillfesten i hagen på Bjørknes Høyskole. Her møter du studieadministrasjonen, studieleder, noen av foreleserne dine og selvsagt de andre faddergruppene. Høyskolen serverer pølser og brus. Det er lov å ta med egen drikke. Husk å gi beskjed om du ikke kan spise vanlige grillpølser (info@bjorkneshoyskole.no ).
KL 18:00: Uteserveringa i St. Hansparken & studentpub på LABBA (La Boheme) på St. Hanshaugen.

Fredag 28. august

ALLE MANN TIL PERS!
KL 16: 00 I dag er det rebusløp. Vi har masse av morsomme poster og  pauser underveis. Bli med på en morsom dag i St.Hansparken!
KL 21:00 Glowparty på Skansen

Lørdag 29. august

WE’RE ON A BOAT!
KL16:00 Grilling på Kontraskjæret. kl 18:00 Båten gårShip o´hoi! I dag er det den store båtdagen med pirat-tema. Ombord kan du kjøpe drikke og snacks, medbragt er ikke lov.
KL 22:00 Afterparty på et  utested i sentrum

Søndag 30. august

HOLY MACARONI!
KL 17:00: Søndager skal holdes hellig blir det sagt, og det skal vi og! Møt opp i Frognerparken for grilling, kubb, bocha, ballspill og lek.

Onsdag 2. september

ONSDAGSKAFFE
Bli med opp på Loftet -hver onsdag=onsdagskaffe=gratis

Torsdag 3. september

TOGA PARTY!
Fadderuka skal ende med stemningen på topp, så bli med på toga party med dine nye og gamle venner! Vanligvis er det studentpub på Labba første torsdag etter lånekasseutbetaling (dvs etter den 15. hver måned ), mendenne torsdagen gjør vi ett unntak fra regelen.

Billetter til fadderuka kjøpes på Infosenteret ved studiestart:
Pris for FULL PAKKE (med båt): 350kr