Hver tirsdag og torsdag tilbyr vi drop-in digitale rågivningstimer for alle som er interessert i våre studieprogram. Under finner du oversikt med link til det drop-in-tidspunktet du ønsker. De har noe ulike temaer – se listen under og meld deg på det som passer best for deg. Velkommen til digital rådgivning!

Bli med på digital rådgivning og digitale infomøter med studierådgiver. Vi bruker videoplattformen Zoom som er veldig enkelt å laste ned eller kan vises i nettleser. Du kan selvsagt delta via en app på mobilen eller nettbrettet ditt.

Her kan du få veiledning til hvordan du deltar på et Zoom-møte

Digitale rådgivningstimer: Helsefaglige studier

Hver tirsdag

Fysioterapistudier: Drop-in rådgivning med studierådgiver Wanja Nilsen – er tilbake igjen fra 20. juli

Medisin grunnfag og kiropraktikk: Drop-in rådgivning med studierådgiver Wanja Nilsen – er tilbake igjen fra 20. juli

Medisinstudier i Sentral-Europa: Drop-in rådgivning med studierådgiver Gry Melgaard –  er tilbake igjen i løpet av sommeren

Hver torsdag

Fysioterapistudier: Infomøte med studierådgiver Wanja Nilsen – er tilbake igjen fra 20. juli

Medisin grunnfag og kiropraktikk: Infomøte med studierådgiver Wanja Nilsen – er tilbake igjen fra 20. juli

Spesielle infomøter/rådgivningstimer:

Kommer

Digitale rådgivningstimer: Psykologi

Hver tirsdag

Årsenhet i psykologi på nett: Infomøte med studierådgiver Silje Haukeland
kl. 11:00: Dropp innom ved å følge linken

Psykologistudier: Drop-in rådgivning med studierådgiver Silje Haukeland
kl. 13:00: Dropp innom ved å følge linken

Psykologistudier: Infomøte med studierådgiver Silje Haukeland
kl. 14:00: Dropp innom ved å følge linken

Årsenhet i psykologi med stedlig undervisning: Infomøte med studierådgiver Silje Haukeland
kl. 15:00: Dropp innom ved å følge linken

Hver torsdag

Drop-in rådgivning med studierådgiver Helene Keiserud er tilbake i løpet av sommeren.

Spesielle rådgivningstimer/infomøter:

Kommer

Digitale rådgivningstimer: Internasjonale relasjoner

Spesielle rådgivningstimer:

Tirsdag 7. juli kl. 13:00: Drop-in rådgiving med Anna Nøhr
Dropp innom her!

Torsdag 9. juli kl. 19:00: Infomøte for freds- og konfliktstudier og internasjonale studier – Snakk med nåværende student Anna om alt du lurer på om FK/INT!

Tirsdag 14. juli kl. 13:00: Drop-in rådgiving med Anna Nøhr
Dropp innom her!

Torsdag 16. juli kl. 19:00: Infomøte for freds- og konfliktstudier og internasjonale studier – Snakk med nåværende student Anna om alt du lurer på om FK/INT!
Dropp innom her!

Faste rådgivningstimer på tirsdager og torsdager vil komme tilbake igjen underveis i sommer. Tider kommer her!