Utenom våre vanlige åpningstider kan du komme i kontakt med oss via vårt beredskapsnummer. Her finner du også viktige apper og nettsider du kan laste ned/lagre for å ha informasjon tilgjengelig dersom en situasjon skulle oppstå.

Akutt situasjon på campus

Dersom det oppstår en akutt situasjon kan du komme i kontakt med oss utenom våre vanlige åpningstider via Securitas.
Merk at dersom det gjelder eksamen må du kontakte oss innenfor ordinær åpningstid som er mandag-fredag 09.00-15:30

Securitas: +47 23 22 64 89

 

 

Sikresiden.no

Sikresiden.no er et mobiltilpasset nettsted. Det tilbys brukervennlig opplæring og veiledende råd om hva du skal gjøre i en krisesituasjon. Du må imidlertid alltid selv vurdere hva som er best å gjøre i en konkret situasjon.

Legg denne siden på forsiden din på telefonen som et bokmerke slik at det er lett å komme seg til den med når det er nødvendig.

www.sikresiden.no 

 

 

Hjelp-113

Appen Hjelp 113 sender automatisk melding om hvor du er dersom du ringer 110, 112 eller 113 fra selve appen. Husk å starte appen så snart du har lastet den ned. Du må taste inn telefonnummeret ditt for at nødsentralen skal klare å spore deg opp automatisk hvis du en dag bruker appen for å få øyeblikkelig hjelp.  Last ned og start appen Hjelp 113 nå!

 

 

Nødnummer-appen

Sjømannskirkens medarbeidere hjelper daglig nordmenn i små og store kriser i utlandet. Last ned nødnummer-appen for å gjøre utenlandsoppholdet tryggere.

Appen har:

  • Alle lokale nødnummer uansett hvilket land man befinner seg i.
  • Ditt eget reiseforsikringsselskap med alarmnummer, polisenummer og annen viktig info.
  • Kontaktnummer til pårørende, arbeidsgiver, telefonnummeret til Utenriksdepartementet (UD-OPS), nummer til sperring av kort og nærmeste sjømannskirke.

Du finner link til nedlasting her

 

Akutt situasjon i utlandet

Dersom du er student gjennom Bjørknes i Høyskole og trenger hjelp kan du kontakte Sjømannskirken som har en døgnåpen beredskapstelefon:
Ring i så fall +47 951 19 181