Rett før påske ble en fornyet samarbeidsavtale mellom Flyktninghjelpen og Bjørknes Høyskole undertegnet. Over de neste fire årene vil vi satse videre på kunnskaps- og kompetanseutveksling mellom våre to institusjoner og gi studentene mulighet til å få relevant arbeidserfaring gjennom internship i Flyktninghjelpen.

Tett og godt samarbeid

Våre studenter vil også i årene fremover få gode muligheter til å engasjere seg i Flyktninghjelpens viktige arbeid for verdens flyktninger. Samarbeidet vårt har allerede pågått i seks år, og vi er stolte og glade over å kunne fortsette dette givende partnerskapet!

Husk årets Veldedighetsgalla, onsdag 26. april, hvor alle inntektene går uavkortet til Flyktninghjelpen.

Jan Egeland, Generalsekretær i NRC/Flyktninghjelpen om veldedighetsgallaen:
«Samarbeidet med freds- og konfliktstudentene på Bjørknes Høyskole har gjennom alle disse årene gitt imponerende resultater. Takket være studentenes engasjement er det mulig for oss å nå ut til enda flere mennesker på flukt og internt fordrevne i hele verden. Med dette engasjementet går Bjørknes Høyskole-studentene i front for den norske dugnadsånden. de er et utmerket eksempel på hva som er mulig å skape med frivillighet, om man bare er engasjert nok og trekker lasset sammen. Vi er svært takknemlige og imponerte over studentenes arbeid og engasjement!»

Les blogginnlegg om studentenes Veldedighetsgalla

Les mer om NRC Flyktninghjelpen

sjoogfloyd_bh_nrc_040417_006 sjoogfloyd_bh_nrc_040417_004_L sjoogfloyd_bh_nrc_040417_002_L sjoogfloyd_bh_nrc_040417_003_L