fadderstyret bh 2020

Fadderuka, 31. aug – 5. sep 2021

Fadderuka på Bjørknes Høyskole er viktig for fellesskapet på skolen. Det er en inkluderende arena som skal skape samhold for alle nye studenter. Morsomme aktiviteter og bekjentskap står i fokus.

Følg fadderuka på Facebook

Når: 31. august – 5. september, 2021
Hvor: På campus, og rundt i Oslo

Informasjon om påmelding kommer.

Om fadderuka

Fadderuka på Bjørknes Høyskole er en inkluderende arena som skal skape samhold for alle nye studenter. Her får du muligheten til å skape et nettverk, og bli kjent med byen, høyskolen og studiemiljøet ditt. I tillegg får du lære fra faddere som har gått gjennom akkurat det samme som det du skal dette året. Ikke nøl med å spørre fadderen din om tips og råd eller praktisk informasjon.

Fadderaktivitetene er ikke obligatoriske, men vi oppfordrer alle til å være med! Du velger selv hvilke aktiviteter du vil delta på.

Program

Vi tar forbehold om endringer i fadderprogrammet under. Fadderne holder deg oppdatert hvis det skjer endringer.

• Tirsdag 31. aug: Vi møtes på høyskolen, og deles inn i faddergrupper. Det blir grilling i bakgården, før uteservering på St. Hallvard
  • Onsdag 1. sep: "Ølympiske leker" i parken, faddergruppesamling og fest (leie av utested etter behov)
  • Torsdag 2. sep: Faddergruppesamling og temafest (muligens på Chateau Neuf)
  • Fredag 3. sep: Grilling i bakgården, etterfulgt av fest (leie av utested etter behov)
  • Lørdag 4. sep: Båttur, etterfulgt av tur på byen
  • Søndag 5. sep: Chille på loftet

Følg oss i sosiale medier

Har du spørsmål er det bare å gå inn på facebooksiden “Fadderuka BHiOslo #BHfadder”, @BHfadder på instagram eller sende en e-post på fadder@bhioslo.no.

Gjennom uka vil dere også kunne følge Fadderuka på snapchat – legg oss gjerne til på @fadderbhioslo.

Les mer om fadderuka her

Smitteverntiltak på fadderuka

Å delta på årets fadderarrangement skal være trygt og forsvarlig. Smittevern vil trolig være viktig også sensommeren 2021. Vi ber alle lese gjennom veilederen for smittevern på Bjørknes Høyskole før oppmøte.