studenter som henger i parken

Fadderuka, 31. aug – 5. sep 2021

Fadderuka på Bjørknes Høyskole er viktig for fellesskapet på skolen. Det er en inkluderende arena som skal skape samhold for alle nye studenter. Morsomme aktiviteter og bekjentskap står i fokus.

Følg fadderuka på Facebook

Når: 31. august – 5. september, 2021
Hvor: På campus og rundt i Oslo

Informasjon om påmelding kommer.

Om fadderuka

Fadderuka på Bjørknes Høyskole er en inkluderende arena som skal skape samhold for alle nye studenter. Her får du muligheten til å skape et nettverk, og bli kjent med byen, høyskolen og studiemiljøet ditt. I tillegg får du lære fra faddere som har gått gjennom akkurat det samme som det du skal dette året. Ikke nøl med å spørre fadderen din om tips, råd eller praktisk informasjon.

Fadderaktivitetene er ikke obligatoriske, men vi oppfordrer alle til å være med! Du velger selv hvilke aktiviteter du vil delta på.

Program

Vi tar forbehold om endringer i fadderprogrammet under. Fadderne holder deg oppdatert hvis det skjer endringer.

Tirsdag 31. aug:
Vi møtes på høyskolen, og deles inn i faddergrupper. Det blir grilling i bakgården, før uteservering på St. Hallvard

Onsdag 1. sep:
"Ølympiske leker" i parken, faddergruppesamling og fest (leie av utested etter behov)

Torsdag 2. sep:
Faddergruppesamling og temafest (muligens på Chateau Neuf)

Fredag 3. sep:
Grilling i bakgården, etterfulgt av fest (leie av utested etter behov)

Lørdag 4. sep:
Båttur, etterfulgt av tur på byen

Søndag 5. sep:
Chille på loftet

Kontakt/følg oss i sosiale medier:

Har du spørsmål er det bare å gå inn på facebooksiden “Fadderuka BHiOslo #BHfadder”, @BHfadder på instagram eller sende en e-post på fadder@bhioslo.no.

Gjennom uka vil dere også kunne følge Fadderuka på snapchat – legg oss gjerne til på @fadderbhioslo.

Smitteverntiltak på fadderuka

Å delta på årets fadderarrangement skal være trygt og forsvarlig. Smittevern vil trolig være viktig også sensommeren 2021. Vi ber alle lese gjennom veilederen for smittevern på Bjørknes Høyskole før oppmøte.

Spørsmål? Les mer om fadderuka her