Hvem fortjener å vinne tittelen Årets medstudent?

Årets medstudent er en pris som går til en student som har utmerket seg med å bidra til et positivt miljø – en student som gjør noe ekstra for ditt studie- og læringsmiljø. Det kan være en god støttespiller som har hjulpet deg gjennom året, en som har bidratt til en god og inkluderende kollokviegruppe eller en i klassen som alltid er positiv og inkluderende for eksempel.

Prisen kan gå til hvem som helst som studerer ved Bjørknes Høyskole, det vil si både nettbaserte studenter, og de som studerer på campus i Oslo. Du som nominerer må også være student ved Bjørknes Høyskole.

Hvordan nominerer du?

Dersom du har en i tankene som fortjener en oppmerksomhet fordi vedkommende har gjort noe for å gjøre din og medstudenters studiehverdag bedre så send din nominasjon i skjemaet under her innen 28 mai.

Nominasjonen må inneholde:

1. Navnet på den du nominerer til årets medstudent
  2. Begrunnelse for hvorfor den nominerte fortjener prisen
  3. Et konkret eksempel som viser den nominertes egenskaper som god medstudent

Nominasjonene gjennomgås, og vinneren utpekes av en jury bestående av rektor, studentlivskoordinator og studiesjef. Det er en forutsetning at vedkommende har vært aktiv student inneværende studieår. Vinneren av Årets student mottar et diplom og gavekort på kr. 5.000,-.

Årets medstudent!

Her kan du nominere din medstudent som du mener den jeve prisen å bli årets medstudent!
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.