Vi vet at det er viktig å bli litt kjent med studiestedet før man velger utdanning. Torsdag 5. mars 2020 inviterer vi til åpen dag med infomøter, TED-talks, studentmøter, omvisning og servering. I tillegg tilbyr vi studiesamtaler, omvisning og enkel servering flere ganger hver uke. Bor du for langt unna? Da sees vi på webinar!

Åpen dag 5. mars 2020

Les mer om åpen dag 2020

 

Rådgiverkaffe: studiesamtaler hver uke

Alle tirsdager og torsdager mellom kl 13-15  har vi studiesamtaler der du kan drikke kaffe og prate med en studierådgiver.  Vi har lett servering, studierådgiver kan svare på spørsmål og vi tar deg gjerne med å omvisning. Vi har også drop-in hver fredag mellom kl. 13-15, da vil du møte våre flinke studiekonsulenter som svarer på dine spørsmål og viser deg rundt på høyskolen.
Ta gjerne med en venn eller foreldre! Har du ikke anledning til å komme til oss på campus i Oslo? Her finner du oversikt over kommende webinarer -slik at du kan se og snakke med oss uansett hvor du bor.

Rådgiverkaffe og drop in-omvisning passer for deg som vurderer å studere hos oss, men er også fint for deg som har søkt eller allerede takket ja til studieplass.

Velkommen!