Gjennom studieåret åpner vi dørene og inviterer interesserte og søkere inn for en omvisning, møte med studierådgivere, forelesere & studenter. Her får du informasjon om alle våre studietilbud og studentmiljøet på høyskolen. Vi har åpne ettermiddager for drop-in studieveiledning, omvisning og enkel servering hver torsdag mellom kl 14-15. Torsdag 12. april har vi rådgiverkaffe med infomøter fra kl 13.

Rådgiverkaffe 12. april

Torsdag 12. april  kan du komme på rådgiverkaffe og få med deg noen infomøter om ulike studieretninger. Dette passer både for elever på videregående skole og alle andre som er nysgjerrige på studier hos oss. Ta gjerne med deg en venn, -foreldre er også velkomne! det vil komme flere datoer utover våren.

Program:

13-15-rådgiverkaffe

15:00 Infomøte om fysioterapistudier

15:00 Infomøte om psykologistudier

16:00 Infomøte om medisinstudier

 

Meld deg på rådgiverkaffe

 

Drop in: veiledninger hver uke

Hver torsdag mellom kl 14-15  har vi drop in veiledninger gjennom hele våren 2018. Her får du omvisning & lett servering, og studierådgivere er tilgjengelige og kan svare på dine spørsmål. Har du ikke anledning til å komme til oss på campus i Oslo? I løpet av våren kommer det også mulighet for webinar -slik at du kan se og snakke med oss selv om du ikke har mulighet til å reise til Oslo. Drop in passer for deg som vurderer å studere hos oss, men er også fint for deg som har søkt eller allerede takket ja til studieplass.

Velkommen!