Gjennom studieåret åpner vi dørene og inviterer interesserte og søkere inn for en omvisning, møte med studierådgivere, forelesere & studenter. Vi har rådgiverkaffe med enkel servering alle torsdager mellom kl 14-15.

Rådgiverkaffe: veiledninger hver uke

Alle torsdager mellom kl 14-15  har vi rådgiverkaffe der du kan drikke kaffe og prate med en studierådgiver.  Vi har lett servering, studierådgiver kan svare på spørsmål og vi tar deg gjerne med å omvisning. Vi har også drop-in hver fredag mellom kl. 13-15, da vil du møte våre blide studiekonsulenter som svarer på dine spørsmål og viser deg rundt på høyskolen.
Ta gjerne med en venn eller foreldre! Har du ikke anledning til å komme til oss på campus i Oslo? Her finner du oversikt over kommende webinarer -slik at du kan se og snakke med oss uansett hvor du bor.

Rådgiverkaffe og drop in-omvisning passer for deg som vurderer å studere hos oss, men er også fint for deg som har søkt eller allerede takket ja til studieplass.

Velkommen!