Gjennom studieåret åpner vi dørene og inviterer interesserte og søkere inn for en omvisning, møte med studierådgivere, forelesere & studenter. Her får du informasjon om alle våre studietilbud og studentmiljøet på høyskolen. Vi har åpne ettermiddager for drop-in studieveiledning, omvisning og enkel servering hver tirsdag og torsdag mellom kl 14-15

Drop in veiledninger hver uke

Hver tirsdag og torsdag mellom kl 14-15  har vi drop in veiledninger hele høsten 2017. Her får du omvisning, lett servering, og studierådgivere er tilgjengelige og kan svare på dine spørsmål.  Har du ikke anledning til å komme til oss på campus i Oslo? I løpet av våren kommer det også mulighet for webinar -for deg som ikke har anledning til å komme til campus i Oslo.

• Tirsdager kl. 14-15 alle studieretninger bortsett fra medisin
  • Torsdager kl. 14-15 medisin 1+5 og helsefag i Sentral-Europa

Åpen dag 2018

Torsdag 8. mars 2018 har de fleste høyskoler og universitet i vårt område åpen dag.  Da åpner vi dørene mellom kl 10-17 slik at du får se deg rundt, bli med på miniforelesninger, treffestudenter og rådgivere. Åpen dag passer for elever i videregående skole og alle andre som er nysgjerrige på studier hos oss.

Velkommen!

åpen dag Bjørknes Høyskole