Gjennom studieåret åpner vi dørene og inviterer interesserte og søkere inn for en omvisning, møte med studierådgivere, forelesere & studenter. Her får du informasjon om alle våre studietilbud og studentmiljøet på høyskolen. Neste åpen ettermiddag er onsdag 19. april.

Åpen ettermiddag 19. april kl 15:30

Rakk du ikke søknadsfristen 15. april? Det er ikke for sent å søke høyere utdanning for 2017. Velkommen til åpen ettermiddag med miniforelesninger, omvisning og lett servering på Bjørknes Høyskole.

Velkommen & lett servering: kl 15.30
Miniforelesninger: kl 16:00
Omvisning & spørsmål: kl 16:30-ca 17:00

Program for miniforelesninger kl 16:00:

• Kan du gjenkjenne et hjerneslag?
    Redd en hjernecelle! (medisin grunnfag)
  • Let’s get physical!
    Forebyggende helse (fysioterapi)
  • Funfacts om mat
    Du får også smake økologiske chia-vafler og bli med i Bjørknes Høyskoles egen kjøkkenhage. (ermæring)
  • Mentale snarveier
    Hjernen er ikke perfekt i sin prosessering av informasjon og vi bruker automatiske tankesnarveier i tenkning. Noen ganger slår disse snarveiene feil! (psykologi)
  • Hva er internasjonale studier og freds- og konfliktstudier?
    Hva lærer du og hvorfor trenger trenger verden slik kompetanse?
  • Derfor klarer vi ikke å løse klimakrisen
    Når skal politikerne våre våkne og forstå alvoret i klimakrisen? Politikerne forstår både hvor alvorlig klimakrisen er og at vi alle sitter i samme båt, men nettopp de to faktorene er grunnen til at vi ikke har løst klimakrisen enda

Velkommen!

åpen dag Bjørknes Høyskole