Alumni betyr «tidligere student». BHiOslo Alumni er et nettverk for deg som har fullført og bestått en bachelor hos oss. Som alumni inviteres du til sosiale og faglige arrangementer, og du får muligheten til å opprettholde og utvide ditt nettverk. La oss holde kontakten – bli med i BHiOslo Alumni!

Dette betyr alumninettverket for deg:

• Du blir invitert til faglige arrangementer i regi av BHiOslo
  • Du kan delta og arrangere faglige og sosiale alumni-treff
  • Du opprettholder kontakten med studievenner og forelesere, samt utvider ditt kontaktnettverk som kan være gunstig for din videre karriere
  • Du får tilgang på karriereveiledning og karrierearrangementer i inntil et år etter fullført utdanning
  • Du får hele 40% rabatt på alle enkeltemner og årsstudier hvis du vil studere mer hos oss
  • Du får tilsendt BHiOslo Alumni sitt nyhetsbrev
  • Du kan sitte i ulike råd ved høyskolen, og bidra til arbeidslivskontakten og relevansen i utdanningene

Bli med i BHiOslo Alumni

Årets avgangskull kan bli med i nettverket via Qybele. Tidligere studenter vil etter hvert kunne registrere seg på nettsiden, men inntil da kan du følge Bjørknes Høyskole på LinkedIn og være med i din alumnigruppe på facebook. På denne måten holder du deg best oppdatert. Vi gleder oss til å holde kontakten med deg!

Alumnigrupper på facebook:
Freds- og konfliktstudier/Internasjonale studier alumnigruppe
Psykologi alumnigruppe
Ernæring alumnigruppe

Hva skjer fremover?

Bjørknes Høyskole er godt i gang med å styrke sitt alumniarbeid. Informasjon om BHiOslo Alumni vil fortløpende lanseres her på nettsiden. Følg med!
Første arrangement ut er 10- års jubileum for Freds- og konfliktstudier. Det skal feires som seg hør og bør med egen alumnifest! Les mer her.

Har du spørsmål eller ideer til BHiOslo Alumni?Ta kontakt med oss på hei@bhioslo.no eller 23233820. Vi håper å høre fra deg!