Podcaster laget av Bjørknes Høyskole

Publisert i Karriereklar av Bjørknes Høyskole Mandag 30. november, 2020 - 22:45 | sist oppdatert Mandag 8. februar, 2021 - 12:41

logo karriereklar

KarriereKlar

Lytt og se episodeoversikt her!

Karriereklar er en podcast om utdanning og jobb og sånn. Podcasten er for deg som vil studere, er student, eller som er på vei inn i arbeidslivet – og som ønsker å lære mer om hvordan du kan håndtere de store spørsmålene, valgene og utfordringene du møter i din karriere. Podcast-vert Maria Gulseth Roaas jobber til daglig som karriereveileder ved Bjørknes Høyskole, og i Karriereklar får du høre Maria og hennes makker Thomas Strømstad ta opp noen av de vanligste spørsmålene hun får på sitt kontor. Noen viktige spørsmål stilles derimot altfor sjelden, og i Karriereklar vil Maria belyse disse for deg.

Lytt og bli Karriereklar!

Logo hva skjer med verden

Hva skjer med verden?

Lytt og se episodeoversikt her!

“Hva skjer med verden?” er en ukentlig podcast for deg som er interessert i internasjonal politikk, krig og fred og sånn, men som kanskje ikke har tid eller ork til å holde deg oppdatert. Podcasten produseres av Bjørnar Østby og Nik Brandal sammen med resten av fagstaben innen freds- og konfliktstudier og internasjonale studier ved Bjørknes Høyskole. Målet vårt er å gi deg jevnlige nyhetsoppdateringer fra det internasjonale nyhetsbildet på en lettbent og tilgjengelig måte, med alt fra storpolitiske utviklinger til glimt fra pågående væpnede konflikter.

logo psykt interessant

Psykt interessant

Lytt og se episodeoversikt her!

Er du nysgjerrig på hvorfor folk tenker og handler som de gjør? I podcasten “Psykt interessant” tar fire høyskolelektorer i psykologi deg med inn i psykologiens verden! Hver mandag morgen slippes en ny episode med et aktuelt tema i psykologi og gir deg en psykt interessant start på uken!

Logo podcast

Andre podcaster Bjørknes Høyskole har bidratt i!

Her finner du andre podcaster forelesere ved Bjørknes Høyskole har tatt del av.