Hopp til hovedinnhold
/

Øyvind, grunnleggende ernæring

Øyvind er fysioterapeut og tok grunnleggende ernæring i 2016-2017.

Publisert i Aktuelt om ernæring av Høyskolen Mandag 24. juli, 2017 - 14:11 | sist oppdatert Onsdag 2. desember, 2020 - 15:33

– Hvordan har studiet i grunnleggende ernæring vært? 

– Studiet har gitt meg en grunnleggende forståelse av ernæring som jeg opplever er lett å overføre til pasientene på rehabiliteringssenteret hvor jeg er fysioterapeut. Fra tidligere av er jeg utdannet fysioterapeut og har i tillegg utdannelse fra idrettshøyskolen. Grunnen til at jeg valgte grunnleggende ernæring var fordi jeg ønsket kunnskap for egen del og for å kunne tilby en mer helhetlig tilnærming til pasientene mine.

– Jeg jobber som fysioterapeut på et rehabiliteringssenter og merker at jeg har fått en mer utdypende kunnskap som jeg kan benytte i hverdagen, både på jobb og hjemme. Studiet har gitt meg en grunnleggende forståelse av ernæring som jeg opplever er lett å overføre til pasientene. Samtidig gjør det lettere nå å forstå de kostråd som gis enkelte pasientgrupper som jeg jobber med. 

Jeg opplever for øvrig at studiet var godt bygd opp og tok tak i de mest relevante områdene. Skulle gjerne ha fått jobbet med å kartlegge andres ernæringsstatus, men det er hadde kommet hvis jeg tok bachelorgraden i ernæring. Takk for et fint semester!
- Øyvind