Marius, medisinstudent 1+5

Marius tok første året av medisinutdanningen på Bjørknes Høyskole i 2014.

Publisert i Studentene forteller om studie og jobb: Medisin og helse av Høyskolen Mandag 27. juli, 2015 - 23:51 | sist oppdatert Onsdag 2. desember, 2020 - 15:41

– Hvorfor valgte du Bjørknes Høyskole?

– På Bjørknes Høyskole har jeg muligheten til å begynne på førsteåret av medisinutdanningen i Norge. Dette er en god mulighet siden du har anledning til å bli kjent med språket og kulturen før man drar. Det å være godt forberedt er alltid en fordel, og man vil kanskje i større grad føle seg trygg på at man har valgt det rette før man drar. Man skal jo tross alt tilbringe mange hektiske, men lærerike år i utlandet.

De ansatte ved Bjørknes Høyskole er dyktige til å ivareta studentenes interesser, noe som bidrar til et godt student- og læringsmiljø. Dette er noen av tingene som gjorde at jeg valgte 1+5-medisinprogrammet.