Marita, bachelor i freds- og konfliktstudier

Marita, bachelor i freds- og konfliktstudier, hun ble ferdig i 2017.

Publisert i Studentene forteller om studie og jobb: Statsvitenskap og internasjonale relasjoner av Høyskolen Mandag 18. januar, 2016 - 00:30 | sist oppdatert Onsdag 2. desember, 2020 - 16:23

– Hvorfor valgte du freds- og konfliktstudier på Bjørknes Høyskole?

– Jeg valgte FK-studiet fordi jeg er veldig interessert i verdenssamfunnet og vil ha muligheten til å kunne gjøre en forskjell. FK virket som et godt studie å starte med og kunne bygge videre på. Jeg trives veldig godt på studiet mitt! Man har god kontakt med foreleserne og de andre i klassen. Det er et veldig godt læringsmiljø. I tillegg er det veldig relevante fag og spennende gjesteforelesere som gjør det å dra på skolen spennende og gøy.

Jeg vil definitivt anbefale studiet til andre. Det er veldig mye interessant man lærer og et spennende pensum.
- Marita