Ibrar, psykologistudent

Ibrar studerte psykologi på Bjørknes Høyskole i 2013.

Publisert i Studentene forteller om studie og jobb: Psykologi av Høyskolen Mandag 25. november, 2013 - 00:11 | sist oppdatert Onsdag 2. desember, 2020 - 15:43

– Kan du dele din opplevelse av Bjørknes Høyskole og studietiden?

– Bjørknes Høyskole har vært over all forventning. Høyskolen og undervisningen er profesjonelt drevet, og det er et veldig bra studentmiljø. Ulikt andre store institusjoner der man er en stor gjeng med studenter, blir den enkelte mer sett og hørt på Bjørknes Høyskole.

– Foreleserne jeg har innenfor psykologi er veldig engasjerte og hyggelige. De er utdannet psykologer, noe som vises under forelesningene. Forelesningene er også ofte kreativt formet, noe som gjør at det blir mer spennende og lærerikt.

Det er veldig enkelt å komme i kontakt med foreleser hvis det skulle være noe, både gjennom internett eller ved å banke på døra til kontoret deres.

– Høyskolen har også en veldig bra beliggenhet da den ikke ligger så veldig langt fra sentrum og 37-bussen går veldig ofte, avslutter Ibrar.