Emma, kiropraktor/medisin grunnfag 2014-2015

Emma studerte kiropraktor/medisin grunnfag fra 2014-2015.

Publisert i Studentene forteller om studie og jobb: Medisin og helse av Høyskolen Mandag 27. juli, 2015 - 12:29 | sist oppdatert Onsdag 2. desember, 2020 - 15:42

– Hvordan har det første året vært?

– Jeg ble nokså sent introdusert for videre kiropraktikkstudier etter medisin grunnfag, men jeg kunne ikke vært mer sikker på valget jeg var i ferd med å ta. Medisin grunnfag på Bjørknes Høyskole har gitt meg en god introduksjon på dette. Jeg har vært innom anatomi, fysiologi, patologi, farmakologi, alt du kan tenke deg og så mye mer.Studieåret mitt på Bjørknes Høyskole har vært en opplevelse for livet. Ikke bare har jeg blitt (bombe)sikker på hva jeg vil, men jeg har skapt bekjentskap for resten av livet.

Jeg har fått til mye på kort tid, og det er jeg denne høyskolen evig takknemlig for. Tusen takk, Bjørknes Høyskole!