Årets medstudent 2020

For første gang inviterte vi i 2020 våre studenter til å nominere årets medstudent. Nominasjonene inkluderte en begrunnelse på hvordan personer har utmerket seg, sosialt eller faglig. Les noen av de rørende begrunnelsene og se hvem som vant årets medstudent 2020!

Publisert i Studentnytt Høyskolen Tirsdag 30. juni, 2020 - 17:03 | sist oppdatert Onsdag 2. juni, 2021 - 14:17

Vi har mottatt mange flotte nominasjoner og det er med stor beundring vi har den ære å kåre Amalie Nesset Skjerven til årets medstudent!

Amalie Nesset Skerjven

Amalie vant fordi hun:

• Tilbyr hjelp til de som trenger det
  • Bidrar til et godt klassemiljø og følger opp de som er borte en periode
  • Tar initiativ til sosiale arrangementer med fokus på å inkludere alle for kullet sitt både før og under korona-tiden.

Det var overraskende og utrolig koselig. Jeg ble så rørt og vil bare takke for et kjempefint år med klassen og de andre studentene jeg har blitt kjent med! Det blir en annerledes høst men jeg er spent på å fortsette studiene i Pecs og jeg kommer til å savne Bjørknes! – Amalie Nesse Skjerven, årets medstudent.

- Amalie Nesse Skjerven, Årets medstudent 2020