Annette, årsstudier i freds- og konfliktstudier

Annette tok årsstudier i freds- og konfliktstudier i 2014.

Publisert i Studentene forteller om studie og jobb: Statsvitenskap og internasjonale relasjoner av Høyskolen Mandag 27. juli, 2015 - 00:03 | sist oppdatert Mandag 7. desember, 2020 - 16:01

Hvordan har studieåret vært for deg?

– Jeg har fullført årsstudium i fred og konflikt-studier og jeg må si at det å være student her har vært spesielt. Foreleserne er kunnskapsrike og tilstedeværende. De har et tydelig engasjement både for emnene, høyskolen og studentene. Studieadministrasjonen på høyskolen er helt fantastisk! De er alltid blide og hjelpsomme, og bryr seg oppriktig om studentene.

Året på Bjørknes Høyskole har gitt meg et stort faglig løft, gode kontakter og ikke minst masse motivasjon som jeg tar med meg videre. Nå er planen å ta mastergrad innen internasjonale relasjoner, og forhåpentligvis venter en spennende jobb etter endte studier.

Hvordan gikk det med Annette?

Annette fullførte sin planlagte mastergrad på Brüssels School of International Studies. I juli 2015 landet hun drømmejobben som kommunikasjons- og rekrutteringsansvarlig i Bergen Røde Kors. Før hun startet på årsstudium i freds-og konfliktstudier hadde Annette fullført en bachelor i PR, media & kommunikasjon fra Høgskulen i Volda.