10 grunner til å studere digital markedsføring og ledelse

Fra høsten 2021 tilbyr Bjørknes Høyskole bachelor i digital markedsføring og ledelse. Du kan velge mellom å studere i Oslo eller på nett. Hvorfor starte på akkurat denne bachelorutdanningen? Her er 10 gode grunner!

Publisert i Aktuelt om digital markedsføring av Fredag 9. april, 2021 - 15:39 | sist oppdatert Tirsdag 11. mai, 2021 - 09:44

1. Bjørknes Høyskole tilbyr Norges første og eneste bachelorstudium som kombinerer både digital markedsføring og ledelse. I dag verdsettes agilt lederskap, raske avgjørelser og datadrevne beslutninger høyt. Kunnskap om dette er stadig viktigere og attraktivt når du skal ut i arbeidslivet, og kanskje spesielt for virksomheter som bruker digital markedsføring, der alt skjer i et høyt tempo.

2. Bjørknes Høyskole har de siste årene hatt blant Norges mest fornøyde studenter (tall fra NOKUTs studiebarometer 2020)!

3. Bachelorstudiet digital markedsføring og ledelse er fremtidsrettet og oppdatert med den siste kompetansen innenfor fagfeltet.

4. Mulighet for internship som en integrert del av studieløpet gir deg en unik anledning for praktisk erfaring og nettverksbygging.

5. Du kan dra på utveksling ved anerkjente utenlandske universiteter i løpet av studietiden.

6. Gode muligheter for å knytte kontakter i bransjen i inn- og utland gjennom internasjonale toppforelesere.

7. Studiet gir deg en fleksibel hverdag uansett om du ønsker å studere på høyskolen eller på nett. Med nettstudier kan du studere hvor og når du vil med hjelp av brukervennlige og innovative digitale hjelpemidler, blant annet vår egen læringsplattform Qybele som er rangert som topp tre i Norge (tall fra NOKUTs studiebarometer 2020).

8. Du lærer om hvordan virksomheter skaper verdi for både kunden, aksjonærer og samfunnet, og hvordan man gjennom kreative og målrettede virkemidler innenfor markedsføring treffer forbrukeren med effektive budskap.

9. På Bjørknes Høyskole gjør vi alt for at du skal få mestringsfølelse i studieløpet; vi setter fokus på gode undervisningsformer, aktiv læring og en rekke kursmuligheter, som skrivekurs og kurs i studieteknikk.

10. Hos oss er du ikke bare én i mengden – på Bjørknes Høyskole ser vi deg for den du er og vil være med å utvikle din kompetanse slik at du får den jobben du ønsker. Vi gir deg tett og personlig oppfølging og grundige tilbakemeldinger.