Hold av onsdag 22. april 2015: For femte år på rad inviterer veldedighetskomiteen (bestående av seks freds- og konfliktstudenter) til Veldedighetsgalla til inntekt for Flyktninghjelpen. I løpet av disse årene har studentene imponert Flyktninghjelpen med sitt brennende engasjement og samlet inn mange hundre tusen kroner til de som trenger det mest.

Engasjerte studenter
Komitemedlemmene måtte søke Linjeforeningen på FK (freds- og konfliktstudier) for å bli med i komiteen, som nå skal konstituere seg selv. Målet er å samle inn minst like mye penger som tidligere år, selge enda flere billetter og skape enda større engasjement rundt komiteens viktige arbeid, sier Elisabeth Kjær, Maren Bjørkan, Beatrice Kumordzie, Amanda Nilsen, Marie Engen Kristiansen og Marita Akersveen. Bildet er tatt på det første komitèmøtet denne uken, der Malene C Enoksen fra Flyktninghjelpen fortalte litt om organisasjonen og samarbeidet mellom NRC og Bjørknes Høyskole.

Vi gleder oss til å følge arbeidet deres og oppleve resultatet 22. april!

Se bilder fra tidligere års veldedighetsgalla her

21.10.14