Grupperom er tilgjengelig hele døgnet, og ellers på huset er det god plass til å sitte flere sammen, både for å jobbe og for å ta de viktige pausene. Du kan velge blant flere kantiner og butikker i nærområdet.

Grupperom

Grupperommene ligger i kjelleren i nr.13. Ikke glem at det er masse plass på Loftet og på Kvisten! Her er det flere arbeidsrom, stille lesesal og store oppholdsrom for de viktige pausene. Grupperommene i kjelleren er åpne hele døgnet (så lenge du har med deg studentkortet ditt som også er adgangskort). Loftet og Kvisten er åpne fra 08:30 til 22:00 alle hverdager.

Booke grupperom
For å booke/reservere grupperom skriver du deg på listene som henger utenfor grupperommene. Vis hensyn til hverandre og gi beskjed på Infosenteret om det er problemer (behov for strengere booking-regler). Grupperommene er populære gjennom hele studieåret og særlig i eksamenstiden.  Du trenger ikke booke rom for å bruke Loftet eller Kvisten.

Kantiner

Studentkantinen
Ligger i 1. etasje i samme bygg som forelesningssalene. Her er det mange som også tar med matpakke eller bare sitter og leser. Studentkantinen har salat, suppe, påsmurt og vanlige kioskvarer.

Kathinka Guldberg
Har påsmurt, salatbar og varmmat til lunsj alle dager (ikke varm mat på fredager). Tilhører eldresenteret på campus, men tar gjerne i mot besøk av studenter! (ønsker du å sitte der er det kjøpeplikt).

Sykehuskantinen
Har påsmurt, salatbar og varmretter både til lunsj og middag alle dager. Sykehuskantinen har inngang ved apoteket på Lovisenberg Sykehus.

Kaffe?
Billigst kaffe finner du i kaffemaskinen ved grupperommene i nr 13 (5 kr koppen). Ellers har de kaffe på alle kantinene, og det står flere kaffemaskiner i LDH-bygget. Skal du ha en lengre pause, kan du velge og vrake blant hyggelige kafeer på vakre St. Hanshaugen.

Butikk, kiosk, apotek og minibank

Når alle andre serveringstilbud er stengt er det kjekt å benytte nærbutikker og kiosker! Det finnes to Jokerbutikker rundt hjørnet, like ved bussholdeplassen Lovisenberg og ved Tannlegehøyskolen. I tillegg er det en nærbutikk ved innkjøringen til Lovisenberggata. På sykehuset finner du også Apotek 1, og minibanken er plassert rett ved  Narvesen på Lovisenberg Sykehus. Kaffemaskin og brusmaskin  er tilgjengelig hele døgnet i kjelleren ved siden av grupperommene.

Studenter Grupperom 2016