Fadderuka INTRO har i år et helt nytt konsept laget av og for studenter ved høyskolen. Uka vil bestå av ulike aktiviteter hvor alle studentene skal bli kjent med både hverandre og Oslo.

Om fadderuka

Fadderuka er en viktig uke når du er ny student. Her har du muligheter til å knytte kontakter, både med de du skal gå i klassen med, men også de over deg, samt studenter på andre studieprogram!

Følg fadderuka INTRO på facebook

Fadderprogrammet

Foreløpig informasjon om fadderprogrammet som holdes i uke 35!

Mandag
Samles til en tur på uteserveringen på toppen av St.hanshaugparken etter du er ferdig med forelesninger.

Hagefest i regi av Bjørknes Høyskole
Etter hagefesten vil det være faddervors med faddergruppene!
Kvelden avsluttes på Veritè!

Møtes i bakhagen på Bjørkens Høyskole
Etter hvert starter bar-til-bar som kommer til å foregå på Grünerløkka
Avslutter kvelden på K10 med Trafikklys-tema (grønn = ledig, orange/gul = usikker, rød = opptatt)

Møtes i St.hanshaugsparken
Her vil INTRO-lekene gå av stabelen (idrettsdag). Mer informasjon om lekene kommer.
Beste kostyme vinner premie!
Avslutter kvelden på Barbera!

Sognsvann (med forbehold om godt vær). Volleyball + bading og chill!
Info om hvor kvelden avsluttes er foreløpig en overraskelse!

SURPRISE!!
Bli med! Du kommer ikke angre!

Forbehold om at endringer kan skje i programmet

Billettsalg

Salget av billetter vil skje på loftet (Bjørknes Høyskole) i studiestartsuka og i fadderuka (uke 34 og 35) Mandag 28.august selger fadderstyret billetter hele dagen.

«Vi i fadderstyret gleder oss utrolig mye til å møte nye fjes til høsten. Har du spørsmål er det bare å gå inn på facebooksiden «Fadderuka INTRO»  eller søke opp @fadderukaintro på instagram. Gjennom uka vil dere også kunne følge Fadderuka INTRO på snapchat, legg oss til på @fadderukaintro da vel!»

Fadderstyret består i år av
Kine Tillereggen (fred og konflikt)
Sofie Hjorthol (fred og konflikt)
Caroline Kristensen (fred og konflikt)