Studiestartdato varierer med hvilket studieprogram du skal starte på -du får tilsendt informasjon på mail. Vi gleder oss til å treffe deg!

Infosenteret

Infosenteret er resepsjonen ved hovedinngangen vår. Her hjelper studieadministrasjonen deg med det meste! Infosenteret og telefonen er åpen alle hverdager mellom kl 09-15.30 gjennom hele studieåret. Unntaket er sommertid i juli (åpent alle hverdager fra kl 09-15) Utenom Infosenterets åpningstider kan du benytte grupperom i kjelleren hele døgnet, og arbeidsrom/lesesal på Loftet og Kvisten til kl 22 alle dager.

Omvisning og studieveiledning

Ønsker du mer informasjon om noen av studietilbudene våre? Vi tilbyr gratis studierådgivning her på høyskolen eller over telefon om du bor langt unna. Hver fredag fra kl 10-14 gjennom sommeren har vi enkel servering tilgjengelig dersom du har lyst til å komme på omvisning.  Allerede nå kan du bli med i studiestart2016-gruppa på facebook. Vi gleder oss til å hilse på deg!

Når er studiestart?

Du vil få nærmere beskjed om når i august ditt studieprogram starter. Før sommeren får du beskjed om dato og klokkeslett. Det er ikke vanskelig å finne frem; Bjørknes høyskole ligger i Lovisenberggata 13 ikke langt fra St. Hanshaugen. Buss 37 går fra sentrum hele døgnet og stopper på holdeplassen Lovisenberg. Derfra er det skiltet gangsti og det tar bare noen minutter å gå.

Hva skjer ved studiestart?

Du kan glede deg til å bli kjent med mange hyggelige medstudenter! Det blir mye informasjon å ta inn den første dagen. Du får omvisning, introduksjon av studieprogrammet ditt og du skal selvsagt treffe studieleder og forelesere. Fadderne vil være på skolen og selge billetter til fadderuka som starter uka etter studiestart. Du vil få tilsendt mer info i god tid før studiestart, men lurer du på noe er det bare å ringe oss på 23233820.