Helsefag i Sentral-Europa

Norge sender nesten like mange medisinstudenter til utlandet som vi har studieplasser i Norge. Gjennom Bjørknes Høyskole kan du ta medisin- veterinær- og tannlegestudier ved anerkjente universiteter i Ungarn, Tsjekkia, Slovakia og Polen.

1450x496_2013_024 Student

Hele utdanningen i utlandet

Skal du studere helsefag i Sentral-Europa må du bestå en opptaksprøve. Selv om det ikke er fagkrav for å komme inn på universitetene, bør du tenke lenger enn opptaksprøven når du forbereder deg. Vi vet at studier i Sentral Europa er meget tøffe, og anbefaler at du har biologi, kjemi og fysikk fra videregående skole.

Skal du ta opptaksprøven må du:

Opptaksprøver -forbered deg godt

Vi arrangerer opptaksprøver for en rekke universiteter i Sentral-Europa. Les mer om medisin-, tannlege og veterinærstudier i de ulike landene her:

Ungarn | Tsjekkia | Slovakia | Polen