Om nettstudier

Vi på Bjørknes Høyskole legger stor vekt på at nettundervisning skal være inspirerende. Vår e-læringsløsning er et intuitivt system som gir faget du studerer den sentrale plassen. Samtidig vet du som student alltid hva du har gjort, hva du driver på med, og hva du skal gi deg i kast med som neste tema.

Studenter

Nettstudenter ved Bjørknes Høyskole benytter seg av Qybele, e-læringsplattformen som inneholder undervisningsartikler, illustrasjoner, lydfiler og filmer for å nevne noe. Hovedpoengene i studieplanen belyses og utdypes, og er viktige supplement til pensumlitteraturen.

Du kan lese mer om Qybele her.

Fordelene med nettstudier

Det er mange fordeler ved det å være nettstudent. Som nettstudent får du muligheten til å tilegne deg kunnskap når det passer deg, samtidig som du får nytte av samholdet og veiledningen som er viktig for en vellykket studietid.

Full fleksibilitet

Mange av oss lever i en hektisk hverdag, og har ikke muligheten til å møte opp til undervisning på studiestedet. Som nettstudent har du full fleksibilitet, og kan starte når du vil og studere hvor du vil. Nettstudier er et ypperlig alternativ for deg som ønsker tilgang hele døgnet, og ikke har muligheten til å tilpasse deg en fastsatt timeplan.

Samhold og veiledning

Som nettstudent på Bjørknes Høyskole bruker du vår e-læringsplattform, Qybele. Qybele gir deg muligheten til å diskutere og snakke med medstudenter  i samme situasjon. Du får din egen faglærer og kan føle deg trygg på at du får oppfølgingen du har behov for.

Hvilke nettstudier tilbys

Hos Bjørknes Høyskole kan du ta følgende studier som nettstudent:

Ønsker du å bli nettstudent? Ta kontakt med oss for mer informasjon.