Jeg er nå halvveis i min bachelor i ernæring på Bjørknes Høyskole som nettstudent. Før jeg begynte på studiet, var jeg spent på hvordan det skulle bli å ta ansvar for læring selv og ikke ha andre studenter til stede rundt meg. Nå når jeg har studert en stund, ser jeg at det ikke var noe å bekymre seg for. På Qybele kan du lett komme i kontakt med både forelesere og andre elever, hvor man kan diskutere fagstoff og spørre om det man synes er vanskelig. Noe av det beste med nettstudiet, er at det er så fleksibelt. Jeg styrer dagene helt selv, noe som er optimalt for meg som jobber som personlig trener utenom. I tillegg, er opplegget på Qybele oversiktlig og bra planlagt, og godt tilrettelagt for å lære stoffet grundig. Foreleserne er dyktige og legger frem stoffet på en enkel og lett forståelig måte. Administrasjonen er også flink til å ivareta mine behov og er alltid behjelpelige til hva det måtte være. Som nettstudent gjelder det å strukturere hverdagen og sette seg klare mål for når man skal sette seg ned med skole. Dette var litt uvant i begynnelsen, men har blitt mye enklere etter hvert som tiden har gått. Jeg vil anbefale nettstudier på Bjørknes Høyskole på det sterkeste!