Cecilie er høyskolelektor ved Bjørknes Høyskole, og har de siste årene også hatt ansvar for studieturene til Tanzania og Midtøsten. Hun har tidligere jobbet med bistandsarbeid gjennom Kirkens Nødhjelp, vært utstasjonert på Filippinene, og arbeidet som menneskerettighetsobservatør på Vestbredden.

Bjørknes Høyskole Ansatt Cecilie

Faglige kompetanseområder

Områdestudier, borgerkrigsforskning, internasjonale relasjoner, identitet og politikk, utviklingsstudier.

• Mastergrad i statsvitenskap fra NTNU
  • Bachelorgrad i statsvitenskap fra NTNU og Birzeit University i de palestinske områdene

Undervisning og veiledningsområder

Internasjonale studier, freds- og konfliktstudier, menneskerettigheter, konfliktanalyse og områdestudier (Øst-Afrika).

Andre arbeidsområder

Cecilie har mye studentkontakt og jobber tett med studentene på første studieår. Hun har også ansvar for fagutvikling av flere emner, og arbeider kontinuerlig med å gjøre studieturene så relevante og interessante som mulig for våre studenter.