Åpen dag 9. mars 2017

Kom og møt en student, studierådgivere, forelesere & studieledere. Få omvisning og informasjon om alle våre studietilbud og studentmiljøet på høyskolen. Det er lurt å ta med en venn, foreldre eller kjæresten -så er dere flere til å stille spørsmål og huske svarene! Vi serverer boller & pølser hele dagen. Hjertelig velkommen til åpen dag på Bjørknes Høyskole!

• Dersom du vil at vi skal holde av en liten goodiebag kan du legge igjen kontaktdetaljene dine og fortelle oss sånn ca når du planlegger å komme 🙂 Vi sender deg en bekreftelse på mail når du har meldt deg på.

Du finner arrangementet på facebook her

Foreløpig program for åpen dag 9. mars:

(Vi serverer kaffe & boller på formiddagen & pølser og brus fra lunsj og utover ettermiddagen)

KL 09:00-18:00 Drop inn for omvisning, studierådgivning om alle studieprogram og servering hele dagen

KL 12:00 Infomøte om ernæringsstudier og foredrag om matsvinn

KL 13:00 Infomøte og kort foredrag om psykologistudier.

KL 14:00: Infomøte om medisin-, tannlege- og veterinærstudier i Sentral Europa samt 1+5-medisinutdanningen Oslo-Slovakia og Oslo-Ungarn

KL 14:30: Infomøte om fysioterapistudier og test av fysiobenken

KL 15:00 Infomøte og kort foredrag om internasjonale studier og freds- og konfliktstudier

KL 16:00 Infomøte og kort foredrag om psykologistudier.

KL 17:00 Infomøte om medisin-, tannlege- og veterinærstudier i Sentral Europa samt 1+5-medisinutdanningen Oslo-Slovakia og Oslo-Ungarn

KL 18:00 Åpen dag er ferdig

åpen dag Bjørknes Høyskole
Vi holder til i et nydelig bygg på Lovisenberg, like ved St. Hanshaugen i Oslo
Bjørknes Høyskole Linjeforeining Ernæringsfysiologi
Vi har mange engasjerte studenter. Møt Linjeforeningen for ernæringsstudenter!
Studenter Studentrådsstyret 2016
Studentrådsstyret består av fem representanter fra de tillitsvalgte i hver klasse. I sofaen sitter studentrådsleder Adrian (til venstre) og nestleder Mads.
Studenter Veldedighetskomiteen 2016
Denne gjengen arrangerer Veldedighetsgalla på Wallmanns Oslo 26. april 2017-til inntekt for Flyktninghjelpen. Mange, mange timer med planlegging og engasjement ligger bak når de inviterer standupere, artister og dansecrew på scenen, og alle stiller opp gratis.