Redd for ikke å rekke den velkjente søknadsfristen 15. april? Ved noen læresteder er det mulig å søke både før og etter Samordna opptak sin velkjente søknadsfrist.

15. april og Bjørknes Høyskole

Ved Bjørknes Høyskole foregår hele opptaket lokalt på høyskolen. Det betyr blant annet at du kan søke studieplass både før og etter 15. april (som er søknadsfristen til Samordna opptak). Dette gjelder uansett hvilke studieprogram du skal søke hos oss. Men dersom du skal søke på fysioterapi eller 1+5 medisinstudier får du være med i førsteopptaket dersom du leverer en komplett søknad med nødvendige vedlegg innen påskeferien er omme.

Det lønner seg altså å søke tidlig, men det er fortsatt mulig å søke etter 15. april.

 

Søk studieplass nå!

 

15. april og påskestengt

Når påsken er sen havner den velkjente søknadsfristen midt i påskeferien. Bjørknes Høyskole har stengt hele påskeuka. Vi behandler søknader og svarer på alle henvendelser fortløpende, så fort vi er tilbake fra og med tirsdag 18. april. Onsdag 19. april inviterer vi til åpen ettermiddag med miniforelesninger, omvisning og lett servering. Vi starter kl 15.30 og er ferdige ca kl 17.00. Velkommen!

 

15. april  og Samordna opptak

Noen er tidlig ute og slipper å gruble noe mer på hva de skal finne på til høsten. Andre vet ikke helt hva de vil og synes det er vanskelig å bestemme seg.  15. april er uansett søknadsfristen som du må forholde deg til dersom du søker studieplass gjennom Samordna opptak.

 

Jeg trenger mer informasjon om hvordan jeg søker

Ta meg til søknadsskjema